_Banner_Cover ons.png

Kinderen zijn er in alle soorten en maten. En als ouders willen we het beste voor ze. Logisch toch? Als jonge ouders begrijpen we dat helemaal.

Toen ons zoontje zijn eerste stappen begon te maken, wilden we hem dan ook kwalitatief goede schoentjes geven. Schoentjes die de voetjes van ons zoontje optimaal ondersteunen, schoentjes die comfortabel zitten, én natuurlijk schoentjes die er leuk uit zien. Het oog wil immers ook wel wat.

Het vinden van een schoen die aan al deze eisen voldeed, bleek veel moeilijker dan gedacht. Zeker wanneer je over een kleinere portemonnee beschikt. Het was haast onmogelijk om verantwoorde, comfortabele én leuke schoentjes te vinden voor een eerlijke prijs. Dat moet toch anders kunnen!?

Vanuit deze gedachte zijn wij Mijn Schoentjes begin 2018 gestart. Het is onze missie om kwalitatief goede schoentjes aan te bieden voor een betaalbare prijs. Het volledige assortiment van Mijn Schoentjes is  zorgvuldig samengesteld en bestaat alleen uit schoentjes die geproduceerd zijn in de EU en gemaakt zijn van gecertificeerde natuurlijke materialen. Alle schoentjes beschikken over anatomisch ontworpen uitneembare inlegzolen die de voetboog van de voetjes ondersteunen. Bovendien zijn alle schoentjes gemaakt van echt leer – of een combinatie van echt leer en 100% katoen – zodat de schoentjes ademen en je kindje minder last krijgt van zweetvoetjes. Ook vormt leer en katoen zich naar de stand van de voetjes, wat zorgt voor een goede pasvorm en draagcomfort. Kortom, schoentjes die de gezonde ontwikkeling van voetjes ondersteunen en kinderen bij elke stap comfort en veiligheid bieden.

Mijn schoentjes zijn in alle soorten en maten. En als ouders willen we het beste voor jou. Logisch toch?

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties? We horen graag van je.

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

 

Het Mijn Schoentjes Team:

 

Mijn Schoentjes Team.jpg

 

© 2018 - 2021 Mijn Schoentjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel